BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 25 August 2011

lee min ho ~!

hye pembace-pembace sekalian ..
argh !
ensem nye dye nih 
(mule dah gedik aku nii)
huhu~
aku tak dapat bayang kan kalau aku jumpe dye
jatoh babe aku nye jantong ..
nengok r muke dye 
ensem sanad !
argh 

Monday, 22 August 2011

U.P.S.R


hye , hye , hye sekalian ...
mase untuk jawab semue soalan upsr hampir tibe .. ergh .. 13/14/15-09-2011 tarikh nye untok aku dan kawan-kawan yang sebaye dengan ku untok berperang dengan kertas soalan ! yeah ! tapi .. perasaan takot mesti ade pade diri kami semue .. huhu~ bak kate cikgu norizah .. 'sekolah 8 tahon , jawab soalan 3 harii pon tak boleh ! ape pon tak boleh !' haha .. target sekolah aku tahon ni 50 orang dapat 5 a.. aminn.. hope name aku , mily , one and iezza ade dalam list 5 a tuw .. aminn .. upsr ohh upsr  ! takot nye aku untok berhadapan dengan kau kertas soalan .. hanye tuhan sahaje yang taw ape yang melande perasaan ku kini .. owh ! takot nye tak terhingge ,,huhu..

raye =;=

hey,hey ..
mau raye lha .. argh ! tanak raye ! tanak raye ! sebab , dah nak pekse .. takot lha ! dah lha due minggu agi nak pekse ,, taon ni raye tiade makne bagi ku.. huhu .. tapi duet raye berjalan seperti biase .. non-stop money come to me ,, haha ,, tongong ,, macam mane lha .. nape lha mase berjalan begitu pantas,, seperti ditiup angin ,, ergh .. tanak pekse ! tanak pekse ! takot lha gile !

Friday, 19 August 2011

buka .





hye reader sayang ,
tadi aku buke kat setia tropica JB .. haha ..
sebenarnye ade banyak agi .. 
tapi korunk sume taw ka aku ni pemalas..
haha
so ,
ni jelah yang dapat aku upload ,
hehe ,
tak taw lha nak tulis ape agi..
otak aku ari ni blank
haha..

Thursday, 18 August 2011

phone baru .

phone baru
phone lame

semalam , aku duduk nan bapak aku , aku cakap nan dye , aku nak phone baru , pastu dye kate nak phone cam ne , aku cakap ar aku nak phone touch , warne putih , tak nak warne pink , pastu , bapak aku ketawe , aku pon tanye apesal , dye kate nanti dye belikan ! ya ALLAH ! suke nye aku , kebetulan , ade kedai kat taman aku nih jual phone baru , touch , nipis , kecik , colour putih and murah .. aku pon cakap nan bapak aku ade jual phone yang aku nak at citu .. bapak aku kate nanti ler .. aku pon kate oke . then , keesokan hari nye , akak aku yang ketige balik .. dye kate dye nak pilih kan .. sebab nanti kalau aku pilih tak lawa .. haha~ dye tu tak sedo yang baju-baju dye sume aku pilih kan .. pastu dye dah nengok phone tu lame-lame dye kate kat bapak aku suro beli hari tu jugak .. aku dah senyom dah .. bapak aku teros keluar kan duet pastu teros bayar .. haha .. balik kat umah abang aku nengok dye senyom je .. aku pon senyom sebab dapat phone tu walaupon murah .. tapi , phone lame aku tak jual .. simpan .. aku ni kan pelokek .. haha .. mane taw jual dapat harge ..betol ak ? oke lah .. aku nak sign out .. bye .

geram !

hallow reader-reader sekalian .. tadi , aku geram sanad .. ergh .. aku datang je sekolah aku ingat ari nih aku tak kene marah . rupenye , kene jugak ! argh ! shit ! geram sanad , guru kelas aku gi tanye aku pastu mara-mara depan orang ramai , tak macam bengang pulak an .. hanye tuhan sahaje yang taw macam mane aku tadi , sakit hati sume ade . geram yang teramat , naseb baek nak pekse , kene sabaw je lah .. lantak lah ape nak jadi pon .. naseb bek aku wat dono je , kalau tak memang bengang gile , huhu

geram

ALLAH ! tesion nye aku .. aku try nak wat widget pic mia sara . tapi malang nye tak boleh ! argh ! tension gile .. pastu  , time aku tengah busy-busy nih , ade je org nak kacau .. benci nye aku .. macam nak lempang je , aku cume cakap .. shut up , i'm busy right now .. tapi diorang tetap nak kacau aku .. naseb bek bulan pose .. kalau tak .. argh .... shit .. mcm mane nak buad nih ..

Thursday, 11 August 2011

non-stop story !

hey , hey , reader !
petang tadi , aku baru je sampai sekolah agame si city datang kat aku , padahal aku belom agi sempat nak jejak kaki kat dalam kawasan sekolah .. die dah datang kat aku ,pastu mule lha percakapan aku nan city
          city : weh , ade masz cakap kite sundal dowh..
          aku : sebab ?
          city : sebab die tak puaz aty lha bodow ...
          aku : suke suki mulot kau je cakap aku bodow.mane masz merah nye
          city : ade kat belakang.die tengah cuak dowh...
tampe berlengah lagi..aku jalan teros ke belakang ..dak-dak ni pon ikot..jadi,ramai lah backup aku..aku teros pegi kat masz ..muke die teros pucat ! hahah~ suke nye aku..pastu..start kate-kate aku cm ni
          aku : kau kate ape kat dak-dak aku huh ?
        masz : kate ape ?
          aku : kau inad aku bodo ke ? dak-dak aku cakap kat aku ..
        masz : aku tada cakap pape pon .. bukan aku yang cakp
          aku : dah tu sape yang cakap ? kau jangan macam-macam masz ..kalo aku dah lempang sajee jee..
masz nye senyap je..aku pon tak leh dok diam.. aku gi kat wanie walaupon aku maseh berbulu agi kat die..aku tanye wanie cam ni
          aku : sape yang cakap ?
       wanie : hanafi ..
          aku : huh...kan senang dah cakap..tak yah nak penink-penink..dah..sekarang mane hanafi nye..meh cini      aku nak jumpe..nak nengok besa mane die nak cakap aku and dak-dak aku sundal
si city pon tunjok lah aku siape sebenarnye hanafi tu..tapi aku tak gi dulu..aku suroh city yang pegi ..city datang kat die pastu teros cakap
          city : kau pehal cakap aku sundal ?
       hanafi : memang kau sundal . kenape ?
          city : babi kau
pastu si hanafi pon bla ..aku punye lah naek angin...pstu...loceng da bunyi kiteorang pon masuk clss..pastu aku belaja lah ngan cikgu hidayu...walaupon die mengajar mengantukkan kiteorg, tapi aku tetap bukak mate sebab nak gossip dengan atul ..pastu , aku tak perasan dah rehat ,kiteorang nak kene gi solat..mase sampai kat surau..aku pon dudok..si hidayah cakap
    hidayah : weh eqa , masz nengok kite tak puaz aty dowh ..
aku pon mule lah menganjing org ..aku mule dengan kate-kate yang sangat panas
           aku : asal kau nengok aku tak puaz aty ?taw lah kiteorang ni lawa ..hahah~
lepas abes solat..aku on the way gi masok class..azyan dtg kat aku untok bagi surat from masz ..aku pon bace,bace,bace dan bace denga penoh teliti ..hahah~pastu , aku dengan kawan-kawan aku dok kat sebelah kantin tu..aku pon tak taw tu namenye ape,si masz besidai kat luar class die pastu nengok aku tak puaz aty..aku tenong je die...dalam beberape saat..aku tak puas aty nan die..aku lari naek atas nak gi kat die lah..tapi die nye masok class lari-lari ! bodo nye !lepas je aku berdiri kat depan class die untok memberi kate-kate yang sangat panas..aku pon bla..sebab aku terpikir yang aku ni bodoh...

lepas beberape minutes ..aku pon balik..sampai je masok van, aku on kan la phone aku..tak de message , tak da missed call..aku pon wat bodo je lah..sampai je kat umah..lepas letak beg ,tuka baju,tuka seluar,bukak tudong ,letak barang-barang ,aku pon teros baring kat atas katil..tetibe message alert pistol bunyi..aku pon check lah phone aku tu ,,rupe-rupenye my bestie ! ayuw ! die kate ,
          ayuw : bub1
                     aqoe guck yarg kne !
                     sheak
                     Qoe gadow ak ?
                     berok pe cer ?
                     0ke ?
            aku : kite xleh gado agi dowh.
                    kuntom dah ugot
          ayuw : akp pe ?
            aku : kuntom cakap name kite sume ade at gB
          ayuw : asl luck ?
            aku : tak taw r kuntom uh
          ayuw : luntaq r
                    aqoe ade sebub
                    ble mase tom & jerry  uh akp ?
            aku : dax2 niw akq ,aku xtaw ,dk2 ni men petik name je dowh
          ayuw : sape duck2 uh ?
            aku : ntah r ,si hanafi cial lah weh !
          ayuw : hanapi yarg akp ke .
                    aku nak akq nan qoe .
                    quntom jumpe surat mars nan napy .paz2 c-gu bae kuad2 at dlm claz. dlam paper uh ade name        
                    akmal . wany . mars . napy . c-gu akp nk jumpe akmal. paz2 nk bwak g gb . bub kcik da tapel2                 
            aku  : tadi die nengok aku semacam je , aku angin r, aku nek atas ,die pon lari g at napi .
          ayuw : e e !
                     plez r .
                     lntaz 44 malaikat
                     napy 2 d pe je .
                     lau nak pown xgune
             aku : da r xensem
                     pastu tadi first2 aku dtg skull
                     ct dtg at aku
                     aku malaz nak layan
                     pastu ct ckp masz ckp titew sundal .
           ayuw : ahar.
                     die ckp semu bduck yg at dlm toilet uh bosher n sundal cm xbabeng luck an .
                     abez dy pe .laqnad . !
             aku : aku denga ct ckp cm tu ,aku teros gi belakang ,jumpe die pastu sound .c maz nengk aku dtg
                     bibe die pucat !
                     haha ~
           ayuw : haha~
haha ~ sampai situ je lha aku story ,,penat lah nak type ..bye

Wednesday, 10 August 2011

awak2 ! saia ade kawan yang selalu jadi backup saia !

ayuw 
                                                                         

mily
                                                                           

one
                                                                           

iezza

amira

hye reader ..
hari ni tak da mood sanad lah ..
huhu~
sorry...
urm..korunk nak taw takk ? aku sayang sanad diorang nih !diorang ni cool,gile-gile,bangang pon kadang-kadang ada..haha...diorang boleh arr masok kepale dengan aku..kire satu kepale lah ni..time aku gadoh,sedih diorang mesti ade..haha..kawan rapat lah kate kan..setiap ari kalau tak da gossip mesti tak sah ! kire kiteorang nih gossiper lah jugax..bile datang sekolah je mesti ade bunyi eqa2!ayuw2!mily2!one2!iezza2!hahah~ayuw tu len sekolh dengan kiteorng..mily,one,iezza ni tak kenal ayuw tu sape..haha~lepas je masok kelas mesti ade story baru!suke nye aku!hahah~gossip,untok menghilang kan stressed aku..bile aku tak stressed make tak datang lah migrain...haha~

Tuesday, 9 August 2011

gadoh .

aLLo reader ,
hari ni aku,ayuw,siti,azyan,fatin nabihah,zuraidah,farah,elya,aqilah,atul and faezah kat sekolah agame simpunk renggam pukol 5.20p.m kiteorang gadoh ngan mas merah selame 25 minutes..haha~aku memang tak suke sorok-sorok..kau nengok r..aku nye dak dah ade bape..die ade tige je..punce nye..kawan nye mas merah tu ade feeling kat cousin aku..aku pon tanye r.."kau ade feeling ke dengan cousin aku?"pastu,dak yang aku tnye uh senyap je..die kate die nak panggil akak die ah,mende ah..ingat aku takot pe..akak die uh pendek je..harap je sore cam jantan..tapi tak bergune langsung..lepas kiteorang tanye dak uh, si kuntom pulak masuk..membebel-bebel..si mas merah nye nak lenting sore pulak dengan aku..geram gile..naseb bek ar ade zuraidah..kalau tak dak uh memank..ayu pe agi..sound die r..suke nye aku!mase cikgu kuntom masuk uh,cikgu kuntom maki-maki..argh!bingit!siot jaa!tadi,mase kiteorang balik..si merah uh kumpol kan dak-dak die..die ingat aku takot?alahai...setakat dak dajah 5..aku terajang je lah..haha~pastu ayu cakap kat merah.."kalau kau gentle jngn cakap cikgu"cause kalau die cakap cikgu die takot..nak cari gado dengan aku and dak-dak ni..sendiri takot dengan aku,berani pulak nak cari pasal dengan aku...btw..thanks kat dak-dak yang ade dengan aku tadi cause backup aku..haha~

Monday, 8 August 2011

erm .

hye.hye.hye.
dah due hari dah aku,mily tak tego perempuan yang aku cakap sial tu..hahaha~ gile vavi lah !eleh..kau ingat aku heran sangat ke ?ramai agi kat luar tu nak kawan dengan agi..cume dak-dak tu tunggu aku same ade aku time die ke tak ..bangang r..setakat muke lawa,gedik nak wat pe?lebeh bek aku kawan dengan orang gile..agi bahagie..and..buat pengetahuan pembace-pembace kat sini...saye paling benci orang kutok-kutok saye and rampas kawan rapat saye!paham?

bace lah ..






hye reader-reader sekalian,,
hari ni saye nak share story dengan awak !
bace taw !

tadi..saye online muka buku saya..lepastu..saye nengok lah notifications saye..ade 36..lepastu..ade lah sorang budak lelaki ni..die comment kat pic kawan rapat saye..pic tu saye..die cakap lawa lah mende lah..name die facebook  fad dz*q..saye click lah kat citu..die tuka profile picture die pic saye dengan die!ya ALLAH!geram nye...dah lah tadapapa tetibe jek letak profile picture pic saye dengan die...ergh..pastu..banyak pulak uh die tagged pic saye dari album kawan rapat saye..pastu..saye suroh kawan saye tu remove tagged tu..die kate..'aku tak tau agi lah..sebab pok su aku belom balik' saye dah cuak dah!pastu die kau bukak facebook aku..wow! teruje nye..saye nak je maki laki tu..tapi saye takot sangat! sebab die uh gengster..huhu~ape yang saye patut buat reader-reader sekalian?huhu~anyway,,thanks coz bace cerite yang tak seberape nih...

Sunday, 7 August 2011

about girl ..

if a girl cries in front of you,it means that she couldn't take it anymore.if you take her hand,she would stay with you for the rest of our life.if you let her go,she couldn't go back to being her self anymore..a girl won't cry easily,except in front of the person whom she loves the most,she becomes weak..a girl won't cry easily,only when she loves you the most,she put down he ego..guys, if a girl cries because of you,please hold her hands firmly,cause she's the one who is willing to stay with you for the rest of our life.guys, if a girl cries because of you,please don't give her up,maybe because of our decision,you ruin her life..when she cries in front of you,when she cries because of you,look into her eyes,cam you see and feel the and hurt she's feeling?think.which other girl have cried with pure sincerity,in front of you,and because of you?..she cries not because she weak,she cries not because want sympathy,pity,she cries,because crying crying silently is no longer possible,the pain,hurt and agony have become too big burden to be kept inside..guys, think about it,if a girl cries her heart out to you,and all because of you,it's time to look back on what you have done,only you will know the answer to it...do consider it,cause one day,it maybe too late to say "i'm sorry"..to my reader...ponder this message seriously.don't do this to a girl,you may regret for the rest of our life,she's the only whom loves you the most..remember this lesson!

kau perempuan yang paling setan !

      dulu memang saye rapat dengan die..tapi sekarang die lah musuh saye didunia

Hye reader,
Hari ni hari yang sangat menyakitkan aty!argh!shit punye betine..kat sini memang aku taknak sorok-sorok sape betine tu..name nye MAIZATUL AKMA BTE MUSA. perempuan yang sangat-sangat aku geram.dulu, time aku rapat dengan EQAL sebok ajaa nak kacau. tapi hubungan saye dengan EQAL tetap rapat macam dulu..kami tidak akan berpisah..hahah~bodo-bodo je aku ni..sekarang, bile aku baek dengan LEMAN sebok je nak rapat-rapat!mule menggedik!aku dengan MILY dah tak leh tahan lah dengan kau sial!kau tahu tak!ade sampai satu tahap aku nak bunuh kau!ade satu hari tu,aku,MILY,FATIN NABIHAH,DOTTIE,LEMAN and ramai lagi lah pakai baju itam!perempuan si*l tu pon pakai baju itam jugak..mase tu aku dengan MILY tak taw pulak yang budak-budak tu nak pakai baju itam..pastu..CIKGU NORIZAH cakap..itam je semue..pastu si betine ni cakap 'alah..nengok..LEMAN pon itam..haha~'ya ALLAH...hanye tuhan sahaje yang taw betape panas nye telinge aku..pastu..die buat-buat r baek dengan aku..aku wat bodo jaa..die cakap ape semue aku wat bodo..aku memang geram gile dengan die sampai sekarang..tak de lah...kalau nak cakap, tak yah lah nak mentioned name LEMAN je..mentioned r name orang len..ramai pe...urm..korunk nengok r perempuan ni...yang aku kate setan tu..
(jangan ingat saya suke LEMAN pula...saya dengan die hanye sekadar kawan..tapi tak rapat cam saye rapat dengan haiqal(:)