BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 8 August 2011

bace lah ..






hye reader-reader sekalian,,
hari ni saye nak share story dengan awak !
bace taw !

tadi..saye online muka buku saya..lepastu..saye nengok lah notifications saye..ade 36..lepastu..ade lah sorang budak lelaki ni..die comment kat pic kawan rapat saye..pic tu saye..die cakap lawa lah mende lah..name die facebook  fad dz*q..saye click lah kat citu..die tuka profile picture die pic saye dengan die!ya ALLAH!geram nye...dah lah tadapapa tetibe jek letak profile picture pic saye dengan die...ergh..pastu..banyak pulak uh die tagged pic saye dari album kawan rapat saye..pastu..saye suroh kawan saye tu remove tagged tu..die kate..'aku tak tau agi lah..sebab pok su aku belom balik' saye dah cuak dah!pastu die kau bukak facebook aku..wow! teruje nye..saye nak je maki laki tu..tapi saye takot sangat! sebab die uh gengster..huhu~ape yang saye patut buat reader-reader sekalian?huhu~anyway,,thanks coz bace cerite yang tak seberape nih...

No comments:

Post a Comment