BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 11 August 2011

non-stop story !

hey , hey , reader !
petang tadi , aku baru je sampai sekolah agame si city datang kat aku , padahal aku belom agi sempat nak jejak kaki kat dalam kawasan sekolah .. die dah datang kat aku ,pastu mule lha percakapan aku nan city
          city : weh , ade masz cakap kite sundal dowh..
          aku : sebab ?
          city : sebab die tak puaz aty lha bodow ...
          aku : suke suki mulot kau je cakap aku bodow.mane masz merah nye
          city : ade kat belakang.die tengah cuak dowh...
tampe berlengah lagi..aku jalan teros ke belakang ..dak-dak ni pon ikot..jadi,ramai lah backup aku..aku teros pegi kat masz ..muke die teros pucat ! hahah~ suke nye aku..pastu..start kate-kate aku cm ni
          aku : kau kate ape kat dak-dak aku huh ?
        masz : kate ape ?
          aku : kau inad aku bodo ke ? dak-dak aku cakap kat aku ..
        masz : aku tada cakap pape pon .. bukan aku yang cakp
          aku : dah tu sape yang cakap ? kau jangan macam-macam masz ..kalo aku dah lempang sajee jee..
masz nye senyap je..aku pon tak leh dok diam.. aku gi kat wanie walaupon aku maseh berbulu agi kat die..aku tanye wanie cam ni
          aku : sape yang cakap ?
       wanie : hanafi ..
          aku : huh...kan senang dah cakap..tak yah nak penink-penink..dah..sekarang mane hanafi nye..meh cini      aku nak jumpe..nak nengok besa mane die nak cakap aku and dak-dak aku sundal
si city pon tunjok lah aku siape sebenarnye hanafi tu..tapi aku tak gi dulu..aku suroh city yang pegi ..city datang kat die pastu teros cakap
          city : kau pehal cakap aku sundal ?
       hanafi : memang kau sundal . kenape ?
          city : babi kau
pastu si hanafi pon bla ..aku punye lah naek angin...pstu...loceng da bunyi kiteorang pon masuk clss..pastu aku belaja lah ngan cikgu hidayu...walaupon die mengajar mengantukkan kiteorg, tapi aku tetap bukak mate sebab nak gossip dengan atul ..pastu , aku tak perasan dah rehat ,kiteorang nak kene gi solat..mase sampai kat surau..aku pon dudok..si hidayah cakap
    hidayah : weh eqa , masz nengok kite tak puaz aty dowh ..
aku pon mule lah menganjing org ..aku mule dengan kate-kate yang sangat panas
           aku : asal kau nengok aku tak puaz aty ?taw lah kiteorang ni lawa ..hahah~
lepas abes solat..aku on the way gi masok class..azyan dtg kat aku untok bagi surat from masz ..aku pon bace,bace,bace dan bace denga penoh teliti ..hahah~pastu , aku dengan kawan-kawan aku dok kat sebelah kantin tu..aku pon tak taw tu namenye ape,si masz besidai kat luar class die pastu nengok aku tak puaz aty..aku tenong je die...dalam beberape saat..aku tak puas aty nan die..aku lari naek atas nak gi kat die lah..tapi die nye masok class lari-lari ! bodo nye !lepas je aku berdiri kat depan class die untok memberi kate-kate yang sangat panas..aku pon bla..sebab aku terpikir yang aku ni bodoh...

lepas beberape minutes ..aku pon balik..sampai je masok van, aku on kan la phone aku..tak de message , tak da missed call..aku pon wat bodo je lah..sampai je kat umah..lepas letak beg ,tuka baju,tuka seluar,bukak tudong ,letak barang-barang ,aku pon teros baring kat atas katil..tetibe message alert pistol bunyi..aku pon check lah phone aku tu ,,rupe-rupenye my bestie ! ayuw ! die kate ,
          ayuw : bub1
                     aqoe guck yarg kne !
                     sheak
                     Qoe gadow ak ?
                     berok pe cer ?
                     0ke ?
            aku : kite xleh gado agi dowh.
                    kuntom dah ugot
          ayuw : akp pe ?
            aku : kuntom cakap name kite sume ade at gB
          ayuw : asl luck ?
            aku : tak taw r kuntom uh
          ayuw : luntaq r
                    aqoe ade sebub
                    ble mase tom & jerry  uh akp ?
            aku : dax2 niw akq ,aku xtaw ,dk2 ni men petik name je dowh
          ayuw : sape duck2 uh ?
            aku : ntah r ,si hanafi cial lah weh !
          ayuw : hanapi yarg akp ke .
                    aku nak akq nan qoe .
                    quntom jumpe surat mars nan napy .paz2 c-gu bae kuad2 at dlm claz. dlam paper uh ade name        
                    akmal . wany . mars . napy . c-gu akp nk jumpe akmal. paz2 nk bwak g gb . bub kcik da tapel2                 
            aku  : tadi die nengok aku semacam je , aku angin r, aku nek atas ,die pon lari g at napi .
          ayuw : e e !
                     plez r .
                     lntaz 44 malaikat
                     napy 2 d pe je .
                     lau nak pown xgune
             aku : da r xensem
                     pastu tadi first2 aku dtg skull
                     ct dtg at aku
                     aku malaz nak layan
                     pastu ct ckp masz ckp titew sundal .
           ayuw : ahar.
                     die ckp semu bduck yg at dlm toilet uh bosher n sundal cm xbabeng luck an .
                     abez dy pe .laqnad . !
             aku : aku denga ct ckp cm tu ,aku teros gi belakang ,jumpe die pastu sound .c maz nengk aku dtg
                     bibe die pucat !
                     haha ~
           ayuw : haha~
haha ~ sampai situ je lha aku story ,,penat lah nak type ..bye

No comments:

Post a Comment