BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 25 August 2011

lee min ho ~!

hye pembace-pembace sekalian ..
argh !
ensem nye dye nih 
(mule dah gedik aku nii)
huhu~
aku tak dapat bayang kan kalau aku jumpe dye
jatoh babe aku nye jantong ..
nengok r muke dye 
ensem sanad !
argh 

Monday, 22 August 2011

U.P.S.R


hye , hye , hye sekalian ...
mase untuk jawab semue soalan upsr hampir tibe .. ergh .. 13/14/15-09-2011 tarikh nye untok aku dan kawan-kawan yang sebaye dengan ku untok berperang dengan kertas soalan ! yeah ! tapi .. perasaan takot mesti ade pade diri kami semue .. huhu~ bak kate cikgu norizah .. 'sekolah 8 tahon , jawab soalan 3 harii pon tak boleh ! ape pon tak boleh !' haha .. target sekolah aku tahon ni 50 orang dapat 5 a.. aminn.. hope name aku , mily , one and iezza ade dalam list 5 a tuw .. aminn .. upsr ohh upsr  ! takot nye aku untok berhadapan dengan kau kertas soalan .. hanye tuhan sahaje yang taw ape yang melande perasaan ku kini .. owh ! takot nye tak terhingge ,,huhu..

raye =;=

hey,hey ..
mau raye lha .. argh ! tanak raye ! tanak raye ! sebab , dah nak pekse .. takot lha ! dah lha due minggu agi nak pekse ,, taon ni raye tiade makne bagi ku.. huhu .. tapi duet raye berjalan seperti biase .. non-stop money come to me ,, haha ,, tongong ,, macam mane lha .. nape lha mase berjalan begitu pantas,, seperti ditiup angin ,, ergh .. tanak pekse ! tanak pekse ! takot lha gile !