BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 18 August 2011

phone baru .

phone baru
phone lame

semalam , aku duduk nan bapak aku , aku cakap nan dye , aku nak phone baru , pastu dye kate nak phone cam ne , aku cakap ar aku nak phone touch , warne putih , tak nak warne pink , pastu , bapak aku ketawe , aku pon tanye apesal , dye kate nanti dye belikan ! ya ALLAH ! suke nye aku , kebetulan , ade kedai kat taman aku nih jual phone baru , touch , nipis , kecik , colour putih and murah .. aku pon cakap nan bapak aku ade jual phone yang aku nak at citu .. bapak aku kate nanti ler .. aku pon kate oke . then , keesokan hari nye , akak aku yang ketige balik .. dye kate dye nak pilih kan .. sebab nanti kalau aku pilih tak lawa .. haha~ dye tu tak sedo yang baju-baju dye sume aku pilih kan .. pastu dye dah nengok phone tu lame-lame dye kate kat bapak aku suro beli hari tu jugak .. aku dah senyom dah .. bapak aku teros keluar kan duet pastu teros bayar .. haha .. balik kat umah abang aku nengok dye senyom je .. aku pon senyom sebab dapat phone tu walaupon murah .. tapi , phone lame aku tak jual .. simpan .. aku ni kan pelokek .. haha .. mane taw jual dapat harge ..betol ak ? oke lah .. aku nak sign out .. bye .

No comments:

Post a Comment